Informatie

Kledingadvies

  • Train in een lange sportlegging of running tight. Dit om schaafplekken, door o.a. het klimmen, te voorkomen. Ook bij mooi weer raden we aan om met een lange broek te sporten.

 

  • Dikke en hoge sokken die de scheenbenen bedekken zijn aan te raden.

 

  • Draag buitenschoenen met een goed profiel. Bijvoorbeeld trailrun schoenen of echte survivalrun schoenen. Heb je deze niet, trek dan in ieder geval schoenen aan die vies mogen worden.

 

  • Draag tijdens een trainingsavond bij schemering altijd een hoofdlampje en/of een veiligheidsvestje. Het kan voorkomen dat we tijdens trainingen het terrein verlaten. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent.

 

  • Kleed je op het weer. Draag bij lagere temperaturen een thermoshirt onder je gewone shirt en eventueel een muts. Dit is doorgaans voldoende. Een koude start is niet erg, je krijgt het vanzelf warm.

 

  • Draag geen handschoenen. Dit is niet handig tijdens het klimmen.

Kleedruimte en kantine

Het is tijdens trainingsdagen mogelijk om gebruik te maken van kleedruimtes en kantine van voetbalclub RKTVC. Outdoor Team Bushido stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen. We raden je daarom aan om geen waardevolle spullen achter te laten in de kleedruimtes. Zorg ervoor dat je schoeisel schoon is bij het betreden van deze ruimtes en laat het weer netjes achter.

Toegang

De trainingslocatie is alleen toegankelijk voor leden van Outdoor Team Bushido tijdens de reguliere trainingstijden. Het is niet toegestaan om zelf gebruik te maken van het terrein en de hindernissen. Gelieve de clubpas van Sportschool Bushido mee te nemen naar de training.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van RKTVC, gelegen aan de Wadenoijenlaan 300 in Tiel.