Lid worden

Jezelf aanmelden

Is de proefles goed bevallen? Word dan lid en sluit een abonnement af bij Sportschool Bushido. Op de trainingslocatie zijn inschrijfformulieren aanwezig. Nadat je deze hebt ingevuld en ingeleverd ben je lid bij Sportschool Bushido.

 

Het voordeel hiervan is dat je van beide werelden profiteert. Als een training niet doorgaat vanwege het weer of als je herstellende bent van een blessure dan kan je altijd binnen een training volgen of gaan fitnessen. Ieder lid krijgt van ons een clubpas. Zorg dat je deze pas altijd bij je hebt, zodat we kunnen zien dat je lid bent en hoe vaak je traint. Deze clubpas geeft ook toegang tot Sportschool Bushido.

Toegang

De trainingslocatie is alleen toegankelijk voor leden van Outdoor Team Bushido tijdens de reguliere trainingstijden. Het is niet toegestaan om zelf gebruik te maken van het terrein en de hindernissen. Gelieve de clubpas van Sportschool Bushido mee te nemen naar de training.

Tarieven en inschrijfformulier

Bij je abonnement van Sportschool Bushido is van alles inbegrepen zoals onder andere onbeperkt sporten, fitness in onze ruimte, outdoor-, groeps-, dans- en budolessen.

Vul het formulier in en lever dit in bij trainer of scan het in en mail het naar ons.